Keller Hidrolift Kft.


Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

A Keller Hidrolift Kft magyar magánszemélyek által 1999. május 26.-án alakult a korábban hasonló tevékenységet végzõ Keller András egyéni vállalkozásából tovább fejlődve. Az alapítók több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyek a kivitelezések során megfelelő biztosítékot jelentenek partnereink és ügyfeleink számára.

A vállalkozás a hazai felvonógyártó piac egyik fő szereplője a speciális és hidraulikus felvonók kategóriájában, a magyarországi liftgyártók rangsorában előkelõ helyen áll az elsősorban külföldi tulajdonban lévõ multinacionális hazai gyártók után.

Fő tevékenységünk a különböző típusú hidraulikus személy- illetve teherfelvonók és alkatrészek gyártása, szerelése, karbantartása, valamint régebben épített felvonók felújítása, emelőgépek generál kivitelezése.

A vállalkozás a magas minőségi követelmények és a szigorú biztonságtechnikai előírások betartása miatt az egészségügy, a vendéglátás valamint a megváltozott képességű (rokkant, rehabilitációs) területeken, akadálymentesítő, lépcsőjáró és speciális liftek gyártásában kiemelkedő szerepet tölt be.

A Kft tagja a Lift-s Egyesületnek, valamint alapító tagja a Felvonó Szövetségnek, mely a felvonó iparágban tevékenykedõ cégeket fogja össze és képviseli szakmai területen.

Cégünk által előállított minősítésköteles alkatrészek, akkreditálással rendelkeznek, a Marton Szakértő Iroda Kft. minõsítése által.

A Keller Hidrolift Kft 2001 óta az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer alapján végzi tevékenységeit.

Az általunk gyártott és felszerelt berendezésekre 2 év garanciát vállalunk.

Köszönjük megtisztelõ érdeklődését, amennyiben honlapunk megtekintését követően kapcsolatba szeretne lépni cégünkkel, úgy az „Elérhetőség” menüben megadott címeken állunk szolgálatára.


Tisztelettel:

Keller András

ügyvezető igazgató